- 2 dl joghurt (natúr)
- 180 g barna cukor
- 3 db tojás
- 1 kk fahéj (őrölt)
- 120 g liszt (finom)
- 0.5 csomag sütőpor
- 1.5 dl napraforgó olaj
- 40 dkg alma
- 1 ek vaj (a forma kikenéséhez)
- 1 evőkanál liszt (a forma kikenéséhez
- A sütőt közepes hőmérsékletre (180 fok) előmelegítjük.
- A joghurtot összekeverjük a barna cukorral és a tojásokkal.
- Hozzáadjuk az étolajat, a fahéjat és a sütőporral elvegyített lisztet.
- Kivajazott, kilisztezett magasabb falú (kb. 20*25-ös) tepsibe öntjük és bőségesen megszórjuk a meghámozott és vékony cikkekre vágott almával.
- Sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése