2013. április 5., péntek

Zöldségropogós

Hozzávalók:
50 dkg vegyes zöldség, apróra vágva (sárgarépa, borsó, zeller stb.)
2 db tojás
zsemlemorzsa
2 gerezd fokhagyma

bors
petrezselyemzöld

Sütéshez:
olaj

Elkészítés:
  1. Az apróra vágott zöldségeket megpároljuk.
  2. Ha puha, összetörjük krumplitörővel vagy villával, úgy hogy ne legyen pépes.
  3. Sózzuk, borsozzuk, ha kicsit kihűlt, hozzáadjuk a tojást, petrezselymet és a zúzott fokhagymát.
  4. Annyi zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy apró golyókat tudjunk formázni belőle.
  5. Megforgatjuk zsemlemorzsában, majd bő olajban kisütjük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése