2013. június 5., szerda

Kakaós lepény

Hozzávalók:
 
  • 1 tojás
  • 25 dkg cukor
  • 5 dkg olvasztott vaj vagy margarin
  • 1/4 l tej
  • 4 dkg kakaó
  • 25 dkg liszt
  • 1 sütőpor
  •  
     
    Elkészítés
    1. A tojást a cukorral habosra keverjük.
    2. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, a kakaót és a tej felét. Alaposan elkeverjük.
    3. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a maradék tejet. Jól kidolgozzuk.
    4. Kivajazott, lisztezett kisebb méretű (kb. 20*25-ös) tepsibe tesszük és előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 25-30 percig sütjük.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése