2013. június 24., hétfő

Pongyolás virsli

Hozzávalók:

  • 10 db virsli
  • 1 cs leveles tészta
  • 1 tojás
  • sajt
  • mustár vagy ketchup ízlés szerint
  • szezámmag
  •  
  • Elkészítés:
    1. Lisztezett deszkán kinyújtjuk a leveles tésztát. 10 db 2-3 cm széles csíkot vágunk belőle.
    2. Előkészítjük a virsliket. Hosszanti oldalukat behasíthatjuk és sajtot helyezünk bele. Ízlés szerint ketchuppal vagy mustárral kenjük meg.
    3. A tésztaszalagokat kisebb átfedéssel, spirálosan rátekerjük a virslire.
    4. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre sorakoztatjuk. Villával felvert tojással megkenjük a tetejüket. Megszórjuk reszelt sajttal és szezámmaggal.
    5. Előmelegített sütőben, 200 fokon pirosra sütjük.
    (Forrás: nosalty)

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése